Leveringsvoorwaarden

Verpak uw inzendingen in een stevige doos voorzien van een plastic vuilniszak. Verpak iedere fles apart en in deugdelijk verpakkingsmateriaal. Voorzie doos van duidelijke teksten zoals: “Breekbaar” en “This Side Up”. Vermijd losse verpakkingsmaterialen zoals “Styrofoam”, “Peanuts” of andere losse opvulmaterialen. Verkies deugdelijk verpakkingsmateriaal zoals “noppenfolie”. Houdt u zich aan het reglement van uw vervoerder, frankeer voldoende en voorkom naheffingen etc.

Indien flessen ondanks alle voorzorgsmaatregelen alsnog gebroken worden geleverd, zal de organisatie indien dit gezien de tijdsspanne nog mogelijk is de afzender contacteren, met het verzoek vervangende flessen te  leveren.

Ben u er zich van bewust dat international inzendingen mogelijk voorzien dienen te worden van de juiste documentatie. Deze kunnen geopend worden en/of geretourneerd worden aan de afzender. Het is de verantwoordelijkheid van de deelnemer om te voldoen aan alle wet- en regelving zoals bepaald door de wetgever.